Hold din næste mærkedag eller fest på Løverodde. Vi skræddersyr festen til dig.

Løverodde Cafeen er det perfekte sted for din næste fest.
Vores store lyse selskabslokale ligger et stenkast fra vandet, med panoramaudsigt over Kolding fjord og Lillebælt, med stenderupskovene i baghaven. Holder du festen om aftenen er der også gode chancer for at se en af de smukke solnedgange som forekommer hen over vandet.

Lokalet kan huse 100 gæster ved runde borde.
Der er separat terrasse til lokalet, med egen udgang.

Vi kan ligeledes huse lidt mindre selskaber i cafeen med en afskærmning.

Opdækket firkantet bord
Opdækket rundt bord

Ofte indtages velkomstdrinken på terrassen, middagen i selskabslokalet og ved fester hvor der efterfølgende skal festes foregår det i vores hyggelige cafe med bar, dansegulv og loungestemning.
Til børnene er der legeplads lige uden foran caféens lokaler så de har altid mulighed for at gå ud og benytte dette mens man som forældre altid kan holde øje med dem.

Har man brug for luft under festen eller er der planlagt udendørs aktiviteter er der masser af plads til dette. Der er grønne arealer udenfor lokalerne. Der kan tages en lille gåtur langs strandkanten eller man kan gå om og nyde lidet af skoven bag caféen. Omgivelserne giver rig mulig for det hele.

Oversigt over Løverodde

Vi afholder bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og firmafester, begravelser – kun fantasien sætter grænser.

Vi sætter en ære i at køkkenet benytter de bedste friske råvarer tilpasset sæsonen.

Når du kontakter os så finder vi sammen en dag, hvor vi kan sætte os ned og planlægge festen. Lokalerne kan ses, der snakkes om bordpytning, festens gang og selvfølgelig hvilken mad der skal være. Det er dig der har kontrollen over din fest, vi hjælper med at få det opfyldt og komme med input.

Er du stadig ikke helt sikker på hvad du kunne tænke dig? Frygt ikke, vi svarer gerne på spørgsmål men kommer også med ideer til hvad der kunne passe til lige netop din fest.

I samarbejde laver vi en oplevelse for livet.

Cafeloeverodde@gmail.com 
tlf: 75 57 10 36