Mærkedag

Menuforslag inkl. Opdækning og blomster. Minimum 25 gæster til fuld pris.

Velkomstdrink i form af hyldevin

Vi dækker op med hvide duge og servietter. (med mindre anden aftales)

Forret – tallerkenserveret for eksempel:

  • Varmrøget laks med krydderurtecreme og salat.
  • Carpaccio af kalvefilet med pluksalat og marinerede cherrytomater med pesto, høvlet parmesan og ristede pinjekerner
  • Røget krondyrkølle med ristede valnødder og tranebær på pluksalat med vinagrette.
  • Dampet laks på joulienneurter og estragoncreme
  • Dampet hvidfisk på jordskokkecreme med konfiteret bacon.

Serveres med hjemmebagt brød og smør.

Potionserveret laks

Som hovedret fra fad budt tre gange:

  • Skiver af helstegt dansk kalvefilet med rødvinsflødesauce, sauterede grøntsager, serranopakker med dampede grønne asparges og springløg. Der til årstidens kartoffel. (alternativt kan vi lave buffet)

Dessert på tallerken for eksempel en af følgende:

  • Baileysis på mandelbund med cognacsyltede nødder.
  • Chokoladedrøm nougatmousse, vaniljeis og frugt.
  • Mazzarinkage med chokolademousse, is og bær.

Kaffe/te med sødt 

Ovenstående vil koste  698,00 kr. pr. kuvert inkl. Opdækning med hvad der tilhører. Mad, kaffe, lokale, opdækning, servering, øl, vand og husets  hvid og rød vine i  6 timer , samt et glas dessertvin i tidsrummet . 18-24. (Børn under 12 år ud over det aftalte minimumsantal er halv pris).Inkl en extra time og farvelmad 823 kr. (prisen afhænger af valg a f menu)