Bryllup

Menuforslag inkl. Opdækning og pyntning, blomster, eget lokale med separat terrasse, drikkevarer under hele arrangementet.  (prisen er baseret på minimum 45 gæster)

Vi dækker op med hvide duge og servietter i brudelys ved runde borde i selskabslokalet. Blomster tilpasses brudebuket.

I vil gå til bords ca. kl. 18.00.
Forret – tallerkenserveret for eksempel:

  • Hvidvinsdampet laks arrangeret på joulienneurter og estragoncreme, med ørredrogn
  • Varmrøget laks med krydderurtecreme på spæde salater med grønne asparges
  • Carpaccio af røget tun med pluksalat og marinerede cherrytomater med pesto, høvlet parmesan og ristede pinjekerner
  • Hvidløgsmarinerede tigerrejer på salat med aioli og pesto, pyntet med grillede artiskokhjerter.
  • Tapastallerken med Røget tun med pesto og friskrevet parmesan, tigerrejer med aioli samt røget laks med grillet artiskokhjerte og krydderurtecreme.
  • Dampet hvidfisk på jordskokkepuré med konfiteret bacon.

Serveres med hjemmebagt brød og smør.

Som hovedret fra fad budt tre gange:

  • Skiver af helstegt dansk kalvefilet med rødvinsflødesauce, sauterede grøntsager, serranopakker med dampede grønne asparges og springløg. Der til årstidens kartoffel kartofler

Dessert på tallerken for eksempel en af følgende:

  • Baileysis på mandelbund med cognacsyltede nødder.
  • Chokoladedrøm med hindbærsorbet og frugt.
  • Nøddetærte med vaniljeparfait og karamelcreme
  • Gateau marcell med hindbærsorbet og bærsorbet

Kaffe/te med sødt 

Farvelmad en af følgende:

  • Æggekage med bacon og svampe med rugbrød og rødbeder.
  • Muligatawny (karrysuppe med ris og kylling) med brød og smør
  • Hotdogs med det hele

Ovenstående vil koste 998,00 kr. pr. kuvert inkl. Opdækning med hvad der tilhører. Mad, kaffe, lokale, opdækning, servering, øl, vand og husets  hvid og rød vine i 8 timer , samt et glas dessertvin i tidsrummet . 18-02.
Spiritus, de gængse mærker rom, vodka og gin koster 550 kr. pr flaske.