Frokost 12-16

Frokostkort

Løverodde Burger.  Hakkebøf, bacon og cheddarost i bolle. Dertil blandet salat, cornichoner, ristede kartofler og aioli.

Kr. 165,-

Veggieburger. Grøntsagsbøf og mayo i bolle  med syltet rødløg. Dertil salat cornichoner og ristede kartofler.

Kr. 165,-

Burger med sprød paneret kylling og mangochutney. Der til salat, ristede kartofler og aioli.

Kr. 165,-

Løverodde Stjerneskud. Pandestegt paneret rødspættefilet, rejer og røget laks. På blandet salat med ristede grønne asparges og tomatcreme. Anrettet med groft toastbrød.

Kr. 210

To stegte rødspættefileter med rugbrød, remoulade og citron.

Kr. 168,-

Ristet rugbrødssandwich med hjemmelavet hønsesalat med cornichoner, friske urter  og bacon.

Kr. 168,-

Pariserbøf på groft toastbrød med rødbedetzatziki, capers, friskrevet peberrod, rå  æggeblomme og rødløg.

Kr. 168,-

Blandet salat med falafler og pesto bagte rødbeder, syltet rødløg, saltede hakkede mandler og sesamfrø.

Kr. 158,-

Clubsanwich. Kyllingebryst, bacon, karrydressing og blandet salat i skyrbolle.

Kr. 175,-

Salat med frisk pasta, pesto, kyllingebryst, bacon, salatost og oliven samt grønt.

Kr. 179

Nachos – majschips med cheddarost og salsa

Kr. 100

(Med kylling Kr. 165)

Børneretter (serveres for børn under 12 år)

Børneburger (bøf, bolle, ost og bacon) med grønt, pomfritter og remoulade.

Kr.98

Paneret rødspættefilet med grønt og pomfritter med remoulade.

Kr. 98

Paneret kylling med grønt, fritter og remoulade

Kr. 98

Næsten alle retter laves i glutenfri variant. For glutenfri brød eller pasta + 20 kr.

For spørgsmål om allergene ingredienser, spørg betjeningen

Desserter

Se aftenkortet – de serveres også til frokost.

Dagens kage (kl. 12-17)

Spørg betjeningen

serveres for børn unde 12 år.
Pomfritter kan byttes ud med ristede kartofler eller pasta

Børneburger(bolle, bøf, ost og bacon) med grønt og pomfritter  og remoulade
98,-

Paneret rødspættefilet med grønt og pomfritter og remoulade
98,-

Paneret kyllingebryst med grønt og pomfritter og remoulade

98,-

Aften 17-20

Snacks

Brød med hummus

50,-

Kalemataoliven

50,-

Saltede mandler

50,-

Forretter

Carpaccio af dansk kalv, med salat, pesto og parmesan

98,-

Burratta med tomat, olivenolie og balsamicosirup

128,-

Ristede tigerrejer på salat med aioli.

108,-

Mousse af varmrøget laks

125,-

Hovedretter

Løveroddeburger. Hakkebøf med bacon og cheddarost i bolle. Der til blandet salat, cornichoner, ristede kartofler og aioli.

165,-

Veggieburger med grøntsagsbøf, mayo, syltet rødløg og bolle.Der til salat og ristede kartofler og mayo.

165,-

Burger med crispy (paneret) kylling med mangochutney. Der til salat, ristede kartofler og aioli.

165,-

Løveroddestjerneskud. Stegt paneret rødspættefilet, rejer, røget laks. På blandet salat med asparges og tomatcreme. Anrettet med groft toastbrød.
210,-

Steak af  kalvefilet med pomfritter, blandet salat og estragoncreme.
315,-

Blandet salat med arrancinikugler, bagte rødbeder, syltet rødløg, sesamfrø og hakkede saltede mandler.

159,-

Chicken parmegiana. Crispy Kyllingebryst på frisk pasta i tomatsauce med grønt.

265,-

Blandet salat med frisk pasta, kyllingebryst, bacon, salatost, oliven og pesto.

179,-

Desserter

Pandekager med is og frugt
99,-

Gateau Marcell med solbærsorbet.

96,-

Rababerkompot med vniljeis og crumble.

98,-

For indhold af allergene ingredienser spørg betjeningen.

For glutenfri brød eller pasta +20 kr.